Årets möte …

… är ju årsmötet. Tisdag 19 mars, träffas vi och bestämmer om 2018 var ett bra år och kommer fram till vilka som ska sitta i styrelsen 2019. Och sen – kommer Kenneth Olausson att visa och berätta om – ”Ögonblick i vår svenska natur”.  

Den 6 mars var det dags igen. Gunnar Hesse gick, skådade, fikade och upplevde och har nu skrivit om månadens runda.

Inte lätt att hitta bakom Klosterbacken med slokande vägvisare.

 

KOMMANDE AKTIVITETER

Tisdag 19 mars. ÅRSMÖTE. Årsmötesförhandlingar. Nya styrelsemedlemmar?  Gick Jubileumsåret bra? Och  vem får ”Årets vattenrall”?

Efter det kommer naturfotografen och medlemmen Kenneth Olausson att berätta och visa bilder  om ”Ögonblick i vår svenska natur”. Om fåglar, foto och spårning ur en fotografs perspektiv. Mer om Kenneth finns här. 19.00Mathiasgården, Vallentuna.

(Bilden av Kenneth är från komp.se)