Annorlunda tider

Det är ingen ordning på varken väder eller pandemi. Hur väder och kläder hänger ihop känner de flesta till. Men kunskapen om hur vi skyddar oss från smitta varierar. Läs om hur styrelsen ser på hur vi ska förhålla oss och hur det blir i praktiken på årets sista månadsrunda som börjar 08:30. Ett inlägg till bör vi hinna med i år, med rapporter från rundan.


Foto Roffe Andersson

Med anledning av regeringens och Folkhälsomyndighetens nyligen skärpta anvisningar och råd har Angarngruppens styrelse beslutat följande avseende föreningens utomhusevenemang. Detta gäller omgående och tills vidare.

  • Endast öppna för föreningens medlemmar (ingen allmän sammankomst)
  • Följ de allmänna råden slaviskt: stanna hemma om Du är det minsta sjuk, samåk bara med sammanboende, håll avstånd, låna inte grejer av varandra
  • Exkursionsdeltagare kommer delas in i grupper om maximalt åtta personer med grupper åtskilda
  • Kafferaster och artgenomgång endast inom de små grupperna

 Styrelsen


Snart kommer årets fjärde Rallen

 

Surfa runt på vår webbplats. Det finns mycket att läsa och minnas.

AKTUELLA AKTIVITETER

Onsdag 2 december. MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 08.30. Värd Karin Hendahl.

Årets sista runda blir lite annorlunda. Endast för medlemmar. Detta för att undvika allmän sammankomst. Vi håller ut och följer regeringens och FHMs direktiv. Det senaste är att vi inte ska samlas i grupper fler än åtta. Det inkluderar förstås en värd. Vi har flera värdar den här dagen. Vi ska hålla rejäla avstånd mellan grupperna. Så fort en åttagrupp inklusive värd är bildad, går den iväg. Fikapauser och artgenomgångar görs gruppvis. Ingen gemensam avslutning.

Att tänka på innan du åker till rundan. Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk. Samåk inte med personer som du inte bor tillsammans med. Håll minst två meters avstånd. Låna inte varandras grejer. Titta inte ens i annans tub.

Vilket är bäst? Höger eller vänster?