Morgonen var tidig och fågelrik vandring nästa

 

DSC03402

Före trängseln. Foto: Björn Nordling

“Sitt-å-glo” 9 maj  – fjärde året gillt. Midsommarberget var Midnattsberget. 

Natt blev dag även denna gång. Vädret blev bättre än väntat. Am. kricka drog skådare. Många kom ändå. Rapport kommer inom kort.

Nästa evenemang är en fågelexkursion vid Lindholmen. Lördag 18 maj.Vandring i de omväxlande fågelrika områdena kring Vasakullen, Storsjön och markerna öster om denna sjö. Samling vid Lindholmens järnvägsstation 07:30. Kjell Eriksson visar vägen och fåglarna.

Nytt under menyerna. Allt för den nostalgiske “angarniten” under Arkiv. Tips och länkar för den intresserade. Gratis prenumeration på denna sida. Du får ett “pling” i datorn/mobilen när sidan uppdateras. I smartPhone kan man förutom att se hemsidan också hålla sig ajour med Angarn på Svalan. Se nedan!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.