Våra vårrapporter är nu två

Rapport från en av våra medlemmar: Se upp på Örsta parkering, fick rutan inslagen och ryggsäck stulen, dock inget av större värde i den. Lämna inget synligt i bilen. (2014-04-15)

Aprilrundan inleddes på frasigt frosttäcke. Vår nya styrelsemedlem Kerstin debuterar med frostnupen rapport. Mindre frostnupen debuterade Karin med värmande? väst, som ”Din värd i fågelvärlden”.

Vi ska inte bara se – Vi vill synas!  Mer om detta i nästa IB.

DSC03777Kopia  av 71 Debutant                                                   Trygg rygg att följa

Läs gärna om årsmöte och vattenrall i tidigare inlägg. Och eken som fortfarande står kvar.

Aprilrundan beskriven av Kerstin Nordenadler med bilder av Margareta Andersson.

Och inte nog med det. Karin Hendahls rapport från den gemensamma StOF- Angarngruppen exkursionen den 5 april, med bilder av Rolf Andersson, kan du läsa om redan nu.

Resultat Artrallyt 2014 Totalt

Lördag 12 april  Sträckräkning. Stå istället för gå. Något för dig som inte vill gå för långt! Tidig morgon till framåt eftermiddagen. Ring/skriv till Stefan Paulin som fördelar spanare till lämplig obsplats inom Vallentuna – Täby.

Onsdag 7 maj. Månadsrunda. Samling vid Örsta 07.30. Värd: Stefan Paulin.

Under maj månad inträffar ”Sittoglo” eller ”Big Sit” om det låter bättre. Vi kommer också att engagera oss i ”Gröna kilarnas dag”. Mer om detta senare. Eller smygtitta på programsidan.

Du vill slippa bevaka uppdateringar på den här sidan? PRENUMERERA och du får ett pling i datorn/mobilen och du hänger med. Se nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.