Sommar

DSC_1708Anders Axencrantz

Årets Angarnfågel?

Insatserna för att fånga ortolansparvens intresse för sjöängen har gett resultat. Läs mer!

Månadsrundan i juli genomfördes av förvånansvärt många deltagare och gav överraskandende många arter under en skön sommardag.

Nästa aktivitet

Lördag 23 augusti. Trollsländeexkursion. Samling vid Örsta klockan 11:00. Tillsammans med Eric Renman letar du upp och artbestämmer trollsländor vid sjöängen. Vid dåligt väder kan det istället bli dagen efter, den 24 augusti samma tid. OM tiden ändras – meddelas det här.

Artrallyt pågår för fullt

Annat djurliv

Både utter och vildsvin har setts i och vid sjöängen. Men också mink. Vi vill gärna att du rapporterar om du har sett mink. Under ”Om Angarngruppen” finns ”Kontaktformulär”. Skriv Ämne ”Mink i sjöängen”, rapportera var och när, så får vi ett underlag att gå vidare med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.