Det är nu det händer

 

Duck_underwaterDykand

Artportalen är nu igång. Dags att rapportera! (Publ. 2015-04-23)

Länkar till Svalan har tagits bort där det är möjligt. Många rapporter med artlistor är länkade till Svalan. De kommer inte att ändras. (Publ. 2015-04-20)

Exkursionsrapporter Gunnar och Tryggve har jobbat hårt i påsk. Med stöd av Roffes bilder kan du nu återuppleva StOf rundan den 28 mars och månadsrundan den 1 april.

SVALAN stänger ned den 20 april och några dagar framåt  för att knytas an till ”Nya Artportalen”. Efter det måste alla som vill rapportera skaffa konto i den nya portalen och sedan föra över sina egna rapporter från gamla till nya. Det går inte längre att rapportera på gammalt sätt, eftersom varje artobservation måste läggas in för sig. Inläggning med Excelblad lär ska fungera även fortsättningsvis. Nya Artportalen

KOMMANDE AKTIVITETER

Lördag 18 april. Sträckräkning på olika platser. Planeringen är nu igång (2015-04-12). Är du intresserad av att räkna fåglar i sträck på någon plats i anslutning till Angarns-sjöängen – kontakta Stefan Paulin.Tfnnr på styrelsesidan

Lördag 25 april. SNF-exkursion Angarnssjöängen. Samling vid Örsta 07.30. Värd Stefan Paulin.

Lördag 2 maj. SittoGlo. Uppesittarnatt på Midsommarberget 00.00 – 15.00. Se och hör sjöängens hela fågelliv från en plats. Kan det bli 90 arter eller fler? Kom och gå när du vill. ”Värd: Björn Nordling.

Onsdag 6 maj. Månadsrunda. Samling vid Örsta 07.30. Värd: Björn Nordling.

Lördag 9 maj. Fågeltornskampen. Mer om det senare. Värd: Stefan Paulin.

Lördag 9 maj. Ullna strand.  StOF i samarbete med Angarngruppen. Leder gör Hans-Georg Wallentinus, Sonia Wallentinus och Hasse Nordin.

Lördag 9 maj. Fågelskådningens dag. Mer om det när det närmar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.