Vad är månadens bild?

Vill du vara med i en enkel ”fototävling” med Angarnssjöängen som utgångspunkt?

Varje månad som är kvar i år (mars-december) kommer ha ett tema som månadens bild koras från. Temat för mars blir vårfåglar. Reglerna är enkla, bilden ska vara tagen i Angarnssjöängen i år under den månad temat avser och bilden ska på ett eller annat sätt spegla temat. Bilderna som du vill ha med i ”tävlingen” publicerar du löpande under mars månad på Angarngruppens facebooksida.    VI PÅ FACEBOOK

Har du inte Facebook går det bra att skicka in bilderna till någon av nedanstående e-postadresser. En eller flera personer per tema, kommer att agera domare och ta ut de fem bästa bilderna och av dessa utse en vinnare. Dessa bilder kommer att publiceras både här på Angarngruppens webbplats och facebooksidan. Vinnarbilden får automatiskt också en plats i en digital utställning om Angarnåret 2023. Vi återkommer om vilka teman som övriga månader kommer ha samt vilka som blir domare.

Har du frågor eller önskar mer information maila  roffe@rofma.se  eller kenneth@komp.se Till någon av dessa adresser skickar du även dina tävlingsbidrag. Men obs att de måste skickas in inom den månad som temat avser. Välkomna!

Alla kameramodeller är tillåtna.

Tillbaka