I TID OCH RUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto Karin Hendahl

Novembers månadsrunda började i dimma. Läs om vad Gunnar och vi andra såg.

Angarnssjöängen i tid och rum 16 november 11:00. I utställningsserien ”Tre arkiv berättar” visar Vallentuna folkrörelsearkiv, Vallentuna kommunarkiv och Vallentuna bildarkiv handlingar och bilder som berättar om Angarnsjöängens historia. Från planerna på en Össebystad med 100.000 invånare till ett av Stockholms läns förnämligaste naturreservat. Bla medverkar medlemmar från Angarngruppen.  Kom, lär och lyssna! Vallentuna nya bibliotek.  Läs mer!

Decembers månadsrunda. Blir det en vandring i snö eller lera? Väderprognosen ser lovande ut. Årets sista chans att kryssa fågel på månadsrunda. Lockande fågelmat är upphängd. Kjell Eriksson är årets avslutande värd den 4 december. Det blir sovmorgon – 08:30 vid Örsta.

Snart kommer ett nytt fågelår. Direkt från nyårsfirandet till den första månadsrundan 2014. Gör årets första  obs! Den 1 januari ställer Gunnar Hesse upp vid  Örsta 08:30.

Fräsningsarbetet är klart nu (2013-11-12) Vad som gjorts och hur det ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.