Extra!

OBS! Fågelskådningens dag söndag den 5 maj är inställd på grund av dåligt väder.

AKTUELLA AKTIVITETER

4 maj lördag FÅGELTORNSKAMPEN. I år skådar vi från både WWF-plattformen över Lundbydammen, Klosterbacken och Åstaåkrarna och från Fågeltornet över de centrala delarna av sjöängen. Vilken grupp kommer att se mest? Båda startar 05.00. och slutar 13.00. Värd på plattformen Stefan Paulin. Värd i fågeltornet blir ej utsedd. Häng på! Kom, skåda och gå när du vill.


5 maj söndag FÅGELSKÅDNINGENS DAG. Angarngruppen är ”Din värd i fågelvärlden”. Fråga  de gula västarna som rör sig mellan vindskydden vid Örsta och Lundbydammen 10.00-12.30 om fåglar och sjöängen. Värd: Gunnar Hesse


11 maj lördag SITTOGLO Bara lyssna och titta. Har du svårt för att gå upp tidigt på morgonen, men ändå är nattuggla? Då kan det passa dig. Kom och gå när du vill. Toppen bemannad 11 maj 00.00-14.00. Värd Stefan Paulin. Det kan bli fler än 90 arter? Gott om parkeringsplatser.


25 maj lördag. NATTLYS i Angarnssjöängens naturreservat 2024
För mer information se 20 april. Starttid och samlingsplats kommer att meddelas två till tre veckor föreSamordnare Ulric Ilveus ulric@ilveus.se