Korta notiser

e120201a-500x185

Utterspår? Foto: Björn Nordling

PÄRLUGGLA I REPRIS

Pärlugglan trivs i sin nya omgivning. Läs mer och lyssna på den!

Karta över Angarnssjöängen finns det många av. Men bara en är vår. Syftet är att vi ska kunna ange referenspunkter med samma beteckning, för att göra det lättare att återfinna spännande obsar. Kartan är under arbete, allt är inte klart. Men kontakta Anders Barkengren via kontaktformuläret om du har synpunkter.

Vattenståndsdata 2013. Vattnet stiger långsamt. Dämmet är reparerat.  Isvarning gäller fortfarande.

Tidigare hala och blöta spänger och gångbryggor har bytts ut, byggts om och justerats så att det är lättare att gå runt sjöängen. Har du synpunkter eller frågor om tillgänglighet och framkomlighet, så kan du skicka en ”Kommentar”.

MÅNADSRUNDAN. Nu hoppas vi på att vintern har lämnat oss och våren börjar ta över. Onsdag 3 april hjälper Stefan Paulin dig att fylla på med årets X. Örsta kl. 07.30.

Prenumerera på Angarngruppens hemsidan. Då kan du få reda på det senaste om det som händer i Angarnssjöängens närhet. Nyheten om ugglorna i helgen, hade nått dig i din mobil eller dator. Ett email där du kan läsa hela nyhetens text. Klicka på ”Prenumerera” längst ner.

Fågelmatningen fortsätter ett tag till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.