Tak över huvud

På lördag den 12 oktober mellan 12-15 är Angarns kyrka öppen. Kom dit och lär dig mer om kyrkan när du ändå är vid sjöängen. (Publ.2019-10-09.)

Betesperioden avslutas. Idag åker kvigorna vid Kusta hem. Nästa hemgång blir Hackstagruppen och sist i slutet av oktober kvigorna vid Örsta. Betet har gått bra. (Publ. 2019-10-08)


Eftersläntrande storspov vid sjöängen 2019-10-07 Christer Brostam

From 7 oktober och en tid framåt kommer fräsning att ske enligt karta. (Publ. 2019-10-07)

Rapportgenomgång efter en givande runda. Prognoserna för månadens höjdpunkt varierade mellan ”heldags” regn eller solsken. Det är ju nu modernt med ”skogsbad” för en lugnare själ. Vi hade vår variant av skogsdusch med ovanligt många arter att njuta av. Att aktivt med ögon och öron tillsammans samla intryck och observationer, är Angarngruppens sätt att ta vara på vad naturen kan ge. En lugnare själ i en trött men nöjd kropp. Mattias Ödevidh fick stå utanför och ta bilden. Läs här vad Karin Hendahl har rapporterat.

Han gjorde det igen – Ingemar Lind. Årets film på Mathiasgården. Den här gången ”Min vän fjällräven”. Om nästan fyrtio års väntan på rätt tillfälle.Meditativt bildspel och film om en liten överlevare.

Artrallyt rullar på. Är du med skickar du in din rapport och spurtar det sista kvartalet

Har du synpunkter på vår verksamhet?  + eller – ?
kontakt @ angarngruppen.se (Ta bort mellanslagen som hindrar robotar från att skriva.)

KOMMANDE AKTIVITETER

Onsdag 6 november MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 07.30. Värd Per Gullberg.

Onsdag 4 december MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 08.30. Värd Stefan Paulin.

Foto Mattias Ödevidh