ÅRETS MÖTE

ÅRSMÖTET är genomfört. Nyval och omval. Läs om det i nästa RALLEN nr 3 som kommer inom kort. (Publ. 2020-09-02)

FANTASTISKT fina bilder på Angarngruppens Facebook från sjöängen, tagna av duktiga fotografer. Länk till vänster. (Publ. 2020-08-31).

ÅRSMÖTET är ju stommen i föreningens verksamhet. Det är här allting börjar och slutar. Mötet har blivit uppskjutet i avvaktan på hur vi ska förhålla oss till pandemin. Nu vet vi att rätt avstånd och handhygien gäller. Vi tror oss veta att vi inte blir lika många som vanligt, men har ändå dragit till med en större lokal, där vi får plats utan trängsel. Se nedan. Två styrelsemedlemmar kommer att sluta efter cirka 50 års aktiv medverkan. Två nya ska väljas in i styrelsen. Ekonomin ska godkännas. Vattenrall delas ut. Det blir tyvärr inget fika, för att undvika närkontakt. Men – du är välkommen att delta i årmötesförhandlingarna och lite avståndsmingel.

Även augusti hade en månadsrunda, nummer 178. Den här gången  beskrev Karin Hendahl en vandring bland växter och djur. Läs här.

Programmet för hösten ligger klart på Program 2020.

AKTUELLA AKTIVITETER

Tisdag 1 september. ÅRSMÖTE.Vi gör ett nytt försök att samlas till årsmötesförhandlingar. Nya styrelsemedlemmar? Valberedningen har förslag.  Blev det ett bra år? Vem får ”Årets vattenrall”? (Vi håller avstånd till varandra.) Inget fika eller föredrag i år. 19.00 – 20.00  Kulturhuset i Vallentuna. (Biblioteket) Kulturrummet 1 tr.

 

Onsdag 2 september. MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 07.30. Värd Karin Hendahl.

Lördag 19 september SittOGlo i det mindre formatet i anslutning till Byksbergsdungen. Samling vid Örsta 06.00 (-12.00). Värd Stefan Paulin