Hög puls

I dagarna kommer det upp anvisningar hur man ska rida/gå i området kring Olhamra – Klosterbacken. Det har ju varit en del ”krockar” mellan hästar och gående. Dessutom blir det onödigt lerigt på vandringsstigen nu på våren. Förutom kartan Angarnssjoangens_naturreservat_Olhamra-stigar.pdf kommer det upp brickor om ridstig resp. ”ridning undanbedes”. Hoppas att det ska bli tydligare nu ! Med vänlig hälsning länsstyrelsen. (Publ. 2021-02-23)

 

 

Den är mycket nära nu. Kommer till helgen i färg. Svartvita lite senare.  (Publ. 2021-02-19)

⇒ ANGARNGRUPPENS ÅRSMÖTE ⇐

Måndagen den 12 april 2021 kl. 19:00. Virtuellt möte med Microsoft Teams. Hur det går till och dagordning hittar du här. (Publ. 2021-02-19)

Buskröjning kommer att ske i och omkring Lundbydammen under februari, på uppdrag av länsstyrelsen. Bland annat för att glädja skrattmås. (Publ. 2021-02-07)

Månadsrundans snödjup bidrog denna gång till dagens pulshöjare. Deltagarna fick uppleva ett svartvitt landskap, med badande simfåglar och utspisade mesar. Gunnar Hesse rapporterar från insnöad sjöäng.

AKTUELLA  AKTIVITETER

Onsdag 3 mars. MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 07.30. Värd Stefan Paulin.