VÅR

⇒    ANGARNGRUPPENS ÅRSMÖTE    ⇐

Måndagen den 12 april 2021 kl. 19:00. Virtuellt möte med Microsoft Teams. Hur det går till och dagordning hittar du här. 

Marsrundan är nu genomförd. Förra rundans snöpuls ersatt av lerklafs. Läs om vad de flesta missade. Gunnar Hesse har mixat ihop fyra gruppers upplevelser av vårens ankomst.

dagarna kommer det upp anvisningar hur man ska rida/gå i området kring Olhamra – Klosterbacken. Det har ju varit en del ”krockar” mellan hästar och gående. Dessutom blir det onödigt lerigt på vandringsstigen nu på våren. Förutom kartan Angarnssjoangens_naturreservat_Olhamra-stigar.pdf kommer det upp brickor om ridstig resp. ”ridning undanbedes”. Hoppas att det ska bli tydligare nu ! Med vänlig hälsning länsstyrelsen.

Några björkar har fällts på Grävlingholmen, för vidare vyer.

Du har väl läst Rallen?

Foto Karin Hendahl

AKTUELLA AKTIVITETER

UTGÅR pga Corona. Lördag 27 mars. SAMEXKURSION runt sjöängen med StOF(Nu med rättat datum.) Exkursion med tradition. De första vårgästerna anländer. Hinner vårens fåglar fram i tid. Påverkar klimatförändringar ankomsttiderna. Rastande snösparvar kan bli dagens X. Kan det vara dags för brun kärrhök, enkelbeckasin, skogssnäppa och sädesärla. Samling vid Örsta 07.30. Värd Stefan Paulin.

Onsdag 7 april. MÅNADSRUNDA. Samling vid Örsta 07.30. Värd Per Gullberg.

Måndagen 12 april. ANGARNGRUPPENS ÅRSMÖTE.  Virtuellt möte med Microsoft Teams. kl. 19:00. Se hur man gör, överst på sidan.