I sommarhagen och nattfåglar

KFiskgjuse med uppvaktning Foto Karin Hendahl 

Månadsrundan i augusti genomfördes i värmedallrande hetluft bland fåglar och kor.

Nu kan du också läsa om Nattfågelrunda den 6-7 juni 2014

Nästa aktivitet Lördag 23 augusti. Trollsländeexkursion. Samling vid Örsta klockan 11:00. Tillsammans med Eric Renman letar du upp och artbestämmer trollsländor vid sjöängen. Vid dåligt väder kan det istället bli dagen efter, den 24 augusti samma tid. OM tiden ändras – meddelas det här.

Onsdag 3 september. Månadsrunda. Samling vid Örsta 07:30. Värd Karin Hendahl.

Artrallyt pågår nästan för fullt

Mindre önskvärt djurliv Både utter och vildsvin har setts i och vid sjöängen. Men också mink. Vi vill gärna att du rapporterar om du har sett mink. Under ”Om Angarngruppen” finns ”Kontaktformulär”. Skriv Ämne ”Mink i sjöängen”, rapportera var och när, så får vi ett underlag att gå vidare med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.